29.03.2024 00:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дон Пилипишин живе у автомобілі? Декларація

Екс-голова Шевченківського району Києва, кандидат у народні депутати Віктор Пилипишин за минулий рік не заробив жодної копійки.

Такі дані містяться в його декларації, поданій до Центральної виборчої комісії.

Так, згідно з документом, лідер ГО «Кияни передусім!» жив минулий рік утриманцем у дружини, дохід якої за минулий рік становить 294 тисячі 559 гривень (з них зарплата – 42 тисячі 86 гривень).

Пилипишин не має жодного житла, але має у власності автомобіль Toyota Land cruiser.

Так само, не має житла і його родина – дружина та донька.

Водночас Пилипишин веде активне життя, про що пише на своїй сторінці Facebook. Зокрема, постить фото з різноманітних пікніків, вечорів дитячої творчості. Крім того, на цих заходах Пилипишин роздає традиційні перед виборами пакети.

Раніше повідомлялося, що прокуратура Києва передала до Голосіївського районного суду кримінальну справу проти колишнього голови Шевченківської райдержадміністрації Києва Віктора Пилипишина за обвинуваченням в зловживаннях службовим становищем. Пилипишин обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України – перевищення влади чи службових повноважень. Йому інкримінується перевищення службових повноважень при передачі у приватну власність одному з суб’єктів господарювання будинків на проспекті Перемоги у столиці загальною вартістю більш ніж 3220 кв. м, чим нанесено збитки територіальній громаді міста Києва на суму більш ніж 15 млн. грн. Згідно з Кримінальним кодексом, за вчинення такого злочину передбачено покарання 6 років позбавлення волі.

Відбувати покарання Пилипишин не збирається, тому й тягнеться до депутатського мандату, щоб стати «недоторканним» і уникнути кримінальної відповідальності.

Національне бюро розслідувань України

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-09-2012 20:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100