20.04.2024 13:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пукач визнав, що вбив і перепоховав Гонгадзе

 

У тексті вироку суду йдеться про доведення зібраними доказами вини екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача в перевищенні влади і вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Згідно із документом, Пукач зізнався, що відчленовував голову від тіла Гонгадзе і перепоховав його. Отож, під час оголошення вироку суддя зазначив, що Олексій Пукач частково визнав свою провину.

Окрім того, Пукач сказав, що отримав наказ вести спостереження і вбити журналіста безпосередньо від тоді чинного глави МВС Юрія Кравченка.

Нагадаємо, 29 січня 2013 року у відкритому режимі Печерський районний суд Києва оголошує вирок головному фігуранту у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе Олексію Пукачу.

Згідно із свідченнями Олексія Пукача, які містяться у вироку суду, смерть журналіста Георгія Гонгадзе була випадковою, тож своєї провини в умисному вбивстві він не визнає.

Тобто він визнав, що стосовно журналіста здійснювалося оперативно-розшукові заходи, що він душив його ременем, однак не хотів вбивати, і ремінь просто зісковзнув.

У вироку наголошується, що Пукач частково визнав свою провину.

Він повідомив, що йому наказали здійснювати спостереження, наказ вбити Гонгадзе він отримав особисто від тодішнього міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.

Пукач визнав, що саме він відтяв голову Гонгадзе і перепоховав його тіло.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-01-2013 13:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100