18.04.2024 21:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пукач спокійно їздив на машині із генеральською ксивою. Фото

 

Засуджений до довічного ув'язнення за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе Олексій Пукач весь час жив із справжнім паспортом і навіть пересувався на власній машині по Житомирській області.

Як з'ясували журналісти програми «Гроші», міліціонеру-перевертню, аби сховатися від українського правосуддя, просто було відпустити бороду і перебратися в село Молочки.

Будинок Пукач купляв не сам, а за допомогою своїх таємничих родичів. Як повідомив продавець майна, родичі Пукача купили йому житло за 18 тисяч гривень, а ріелтору сказали, що покупка здійснюється для дядечка з Луганську.

Сільський голова каже, що Пукач був цілком нормальною людиною, виходив на базар, питав про ціни, купляв ковбасу, хліб і ні від кого він не ховався. При цьому місцеві чекали Пукача, мов рятівника, адже витрачати гроші полюбляв, купуючи тільки найкраще і найдорожче, що в селі має статус делікатесів. Олексій Пукач називався Петром. Казав, що йому 74, а не 54 роки, як було насправді. І непереконливо розповідав байки, що він нібито є відставним капітаном далекого плавання. Йому не вірили, і прозвали за те «Морячком» і «Тюлькою».

Місцеві пригадують безліч історій. Наприклад, випадок, коли Пукач розпивав горілку в місцевому шинку і тоді якраз обговорювали новини про справу Гонгадзе. І генерал міліції фактично ніколи не говорив на цю тему. Якось він тільки додав у барі: «Навіщо тобі той Пукач, нащо здався, бери сто грам та пий!».

Крім того, доки його нібито розшукувала міліція та Інтерпол, Олексій Пукач не тільки купляв будинки, але й спокійнісінько за кермом наглухо тонованої автівки їздив по всій області. Бус пригнали з Києва особисто для опального генерала. Причому в дорогу із собою він завжди брав генеральську ксиву на його справжнє ім'я.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-02-2013 21:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100