26.04.2024 00:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У кнопкодавів нарахували по 10 квартир на сім'ю

Стало відомо, власниками якої нерухомості є депутати Верховної Ради VII скликання, міністри і родичі опозиціонерів.

Відзначимо, що серед нових народних депутатів і міністрів є такі землевласники, яким позаздрили б навіть феодали, а деякі з них мають по 6-7 квартир.

Непогано з «квадратними метрами» йдуть справи у опозиції. На Ірину, дружину колишнього голови МВС Юрія Луценка, записаний будинок в 203 кв. м. та земельна ділянка в 775 кв. м, а на самого Юрія Луценка — одна квартира в 27 кв. м. Додамо, що при цьому дружина екс-міністра зараз живе в іншій трикімнатній квартирі, в центральному районі Києва, на Печерську, записаній на одного з членів сім'ї Юрія Луценка. Зазначимо, що найбільш «квартирною» є опозиціонерка Тетяна Донець. У представника фракції «Батьківщина» — будинок в 405 кв. м і сім квартир.

Крім того, досить «небідно» виглядають і графи про нерухомість в деклараціях міністрів. Зокрема, перший віце-прем'єр України Сергій Арбузов разом зі своєю родиною володіє двома будинками по 170 кв. м кожен, а також квартирою і двома земельними ділянками, площа яких становить по 3,5 га. Міністр економічного розвитку Ігор Прасолов має в своєму розпорядженні дві квартири і шість земельних ділянок по 13 га. А найбагатшим виявився міністр оборони Павло Лебедєв — у глави оборонного відомства нарахували два особняки загальною площею в 2000 кв. м, близько 50 земельних ділянок та квартиру. У Наталії Королевської в розпорядженні 4 квартири, земельна ділянка в 2 га, а у членів її сім'ї — ще одна земельна ділянка в 3,5 га. Прем'єр-міністр Микола Азаров володіє квартирою в 190 кв. м і будинком у 594 квадратів. Квартира прем'єра розташована в самому центрі Києва, на бульварі Хмельницького. Однак, за словами охоронців будинку, сам Азаров там не з'являється, оскільки живе на держдачі в Конча-Заспі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-02-2013 11:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • levinsuperman

    Орангутаны, жаба давит?

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100