19.03.2024 08:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Я послав її на хер» — Коротич про розмову з Герман

Герман та Тимошенко у захваті від Луї Вітон

Журналіст Віталій Коротич перестав вести телепередачі за участю президента Віктора Януковича після запитання про екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Про це він розповів в інтерв'ю журналу «Афіша».

За словами Коротича, він «дуже цікаво» познайомився з Януковичем. «Він (Янукович) ні з ким не хотів розмовляти, а коли зайшла мова про мене, каже — давай робити передачі. Я відповів: „Тоді так — будемо розмовляти, про що я хочу“. І поговорили», — розповів журналіст.

"Було п'ять передач. Повинно було бути більше, але під час п'ятої я сказав: «Слухайте, Вікторе Федоровичу, якого біса сидить Тимошенко? До неї ж в чергу стоять посли, президенти, а вона сидить. Випустіть її! Що це таке взагалі?!» Він якось зам'явся, щось почав пояснювати... Я кажу: «Значить так, обговорюється питання, чи можна відправити на лікування в Німеччину або в Швейцарію — це важко? А то у вас люди стільки накрали, що вони можуть собі по клініці купити, всю Швейцарію!», — переказав Коротич.

За його словами, після передачі у нього виник конфлікт із тодішнім радником президента, керівником головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань адміністрації президента Ганною Герман.

«Закінчився запис, і його ця ідеологиня, помічниця з ідеології Ганна Герман, як почала волати: „Як ви не розумієте? Ви в яку політику лізете? Ви не розумієте, що ви робите!“ Я послав її на хер, і з тих пір мене більше на цю передачу не запрошують», — сказав журналіст.

«Але у всіх випадках треба залишатися собою. І з Віктором Федоровичем ми дуже добре налагодили відносини, пару раз з ним вже після тих передач посиділи просто по душах, пообідали. І залишилася репутація», — додав він.

 

Натиснить двічі, щоб збільшити

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-02-2013 19:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100