28.03.2024 19:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Покращення. Клименко готує обов'язкове декларування доходів

Міністерство доходів і зборів і фахівці консалтингових компаній розробляють законопроект про обов'язкове загальне декларування доходів громадян.

Про це сказав глава відомства Олександр Клименко в ефірі Першого Національного телеканалу в неділю.

«Ми розробляємо із кращими фахівцями всього світу, я маю на увазі Англії, Чехії, Польщі, Канади й Австралії – це світові експерти, які сьогодні нам надають консалтинг у цьому питанні, ми розробляємо законопроект про обов'язкове загальне декларування доходів», — сказав Клименко.

За його словами, прийняття даного законопроекту дасть поштовх до підвищення податкової культури громадян.

«Ми зараз працюємо над тим, щоб заповнити декларацію, раз це буде обов'язкове загальне декларування, щоб будь-хто, хто буде заповнювати декларацію, не відчував незручностей», — пояснив він.

«Щоб він міг робити це дистанційно, і щоб усю існуючу інформацію з доходів він міг побачити в наших базах даних по собі. І заповнити декларацію максимально швидко», — додав міністр.

Говорячи про необхідність декларування доходів різними категоріями громадян, Клименко пояснив, що в законопроекті планується передбачити, що підлягати загальному декларуванню будуть лише громадяни, які мають кілька джерел доходів.

«Заповнювати декларацію буде той, хто має кілька джерел доходів. Якщо пенсіонер одержує тільки пенсію, то в нього не буде потреби щось заповнювати», — сказав Клименко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-03-2013 12:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100