25.04.2024 11:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

КУПРівок Ліходєєву та Жарікову, які кинули фарбою у Симоненка, хочуть посадити на 4 роки

На фото Ліходєєва та Жарікова на мітингу біля лігва диктатора Януковича

 

 

Проти активісток КУПРу, які намагалися облити фарбою Петра Симоненка і Геннадія Зюганова, відкрито кримінальне провадження за хуліганство.

Про це написав голова КУПР Сергій Мельниченко у Facebook.

«За  „кривавий“ замах на лідерів компартій Симоненка та Зюганова під час їх прес-конференції… відносно активісток КУПРу Тетяни Ліходєєвої та Єлизавети Жарікової відкрили кримінальне провадження за ст.296 ч.2 (хуліганство вчинене групою осіб) Кримінального Кодексу України», — написав він.

Мельниченко уточнив, що за санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до чотирьох років.

За його словами, у міліції, куди було спочатку доставлено дівчат, на них було складено протоколи про адмінправопорушення за ст.173 КУпАП та викликано на 14.00 до суду.

«Проте, суду сьогодні так і не було, міліціонери не з'явились. Причиною тому став той факт, що наразі відкрито кримінальне провадження. Таким чином, відбулась перекваліфікація діяння дівчат з адміністративного на кримінальне», — написав Мельниченко.

«Наразі активістки чекають понеділка, коли вирішуватиметься питання про їх подальшу кримінальну долю і розмірковують про поїздку в Росію, щоб закінчити свої наміри щодо Зюганова...», — додав він.

Під час прес-конференції у четвер активістки КУПРу намагалися жбурнути у Симоненка та Зюганова презервативи з «кров'ю». Їх затримала охорона комуністів. При цьому дівчат жорстоко побили, стверджують у КУПР.

До речі тим найманцям регіоналів, які депутата-адвоката Власенко пофарбували зеленкою (під Фантомаса) нічого за це не було.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-04-2013 22:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100