19.03.2024 04:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дмитро Снєгирьов розповів як МВС Авакова фабрикувало справу проти нього. Відео

Військовий та політичний експерт Дмитро Снєгирьов розповів про деталі свого затримання в аеропорту Бориспіль, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

24 червня 2019 року поліція Київської області затримала Снєгирьова в аеропорту «Бориспіль» та звинуватила його у крадіжці портмоне, який лежав серед його речей.

Експерт зазначив, що опублікована на сайті Національної поліції інформація про те, що в аеропорту «Бориспіль» поліція Київщини затримала крадія, є порушенням статті Конституції та цивільного кодексу, адже така характеристика затриманого порушує принцип презумпції невинуватості.

Раніше поліцією було опубліковано відео 2018 року, на якому Снєгирьов начебто “вкрав” портмоне. На відео можна побачити, що портмоне опинилося на стрічці між його двох його валіз, через що він прийняв портмоне за своє, а людина, яка поклала портмоне до його речей, виявилася співробітником аеропорту.

На відео звертає на себе увагу поведінка Дмитра Снєгирьова, він нікуди не тікає, не ховає гаманець, тримає його на широкий загал і поводить себе цілком природно. Проте поліція вбачає в його поведінці ознаки крадіжки.

Про упередженість поліції щодо вивчення обставин “злочину” свідчить і те, що Нацполіція двічі офіційно відмовила у клопотанні щодо проведення слідчого експерименту.

На думку експерта, ця справа пов’язана з низкою викривальних матеріалів проти високопосадовців Міністерства внутрішніх справ, зокрема керівника департаменту оперативної підтримки Олега Козловського. Деталі справи у заяві :

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-07-2019 20:33 | Кількість переглядів 21535 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100