24.04.2024 15:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Для Януковича владику на Пасху доправляли чартером

 

Для митрополита, який звершував служіння в соборі святого Володимира в Херсонесі, де був присутній президент Віктор Янукович, замовили коштовний чартерний рейс.

Про це написав на своїй Facebook-сторінці Андрій Ковальов.

«Богослужіння, на якому був присутній Янукович, в соборі святого Володимира в Херсонесі звершили митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар та керуючий справами УПЦ МП митрополит Бориспільський Антоній (Паканич)», — йдеться у повідомленні.

«Після служби у Севастополі керуючий справами УПЦ МП владика Антоній мусив повертатися до Києва. Цікавою деталлю, як на мене, є те, що для Архієрея спеціально замовили літак з аеродрому Бельбек у Жуляни», — додав Ковальов.

«Владика Антоній летів на літаку Cessna 525, який належить українській авіакомпанії ТОВ „Аеро — чартер“. Ця компанія спеціалізується на організації VIP-перельотів. Зокрема, точно відомо, що її клієнтами є Добкін, Кернес, Богатирьова», — зазначив він.

«За скромними підрахунками такий переліт для Владики обійшовся у 10 тисяч доларів. Цікаво, який спонсор так щедро заплатив за спецрейс для владики? А може гроші з церковної казни?», — підкреслив Ковальов.

Як відомо, під час Великодньої служби охорона Януковича не пустила всередину собору частину людей під приводом загрози тисняви.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-05-2013 10:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100