17.04.2024 02:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Трутнями у Раді є регіонали та позафракційні. Колаж

 

 

У квітні найменше займалися розробкою законопроектів народні депутати від Партії регіонів та позафракційні.

Про це йдеться у результатах дослідження, проведеного Громадянською мережею ОПОРА.

За її даними, за підсумками квітня українські парламентарії напрацювали 405 законопроектів та постанов. Найвищий показник активності депутатів у фракції «УДАР», члени якої були залучені до нормотворчості на 78,57%. Не особливо поступаються колегам по опозиційному блоку і представники «Батьківщини», які на 77,89% попрацювали перед травневими святами. Комуністи (68,75%) та «свободівці» (66,67%) посіли друге місце з невеликим відривом одне від одного. В той же час лише половина від депутатів ПР (51,21%) долучилась до розробки та реєстрації законодавчих ініціатив у квітні. Останнє місце (40,63%) займають позафракційні.

Найбільше ініціатив нормотворчого порядку подали: Андрій Кожем’якін (ВО «Батьківщина»), Олег Ляшко, (позафракційний), Віталій Хомутиннік (ПР), Володимир Яворівський (ВО «Батьківщина»), Тетяна Слюз (ВО «Батьківщина»).

Законотворчою топ-темою для парламентаріїв стали: економіка, фінанси та господарство (107 ініціатив, або 26,42% від усіх); правоохоронна система, правосуддя та боротьба з корупцією (86 ініціатив, або 21,23 %); соціальні проблеми та стандарти (60 ініціатив, або 14,81%). А от оборона, безпека і зовнішня політика хвилювали депутатів на менш ніж 1% у квітні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-05-2013 9:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100