19.04.2024 14:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Побита журналістка Сніцарчук оскаржує заставу гопника Тітушка

 

 

Захист побитої 18 травня 2013 року в Києві журналістки «5 каналу» Ольги Сніцарчук подав апеляцію на рішення суду, яким був відпущений під заставу підозрюваний Вадим Тітушко.

Про це повідомила адвокат Сніцарчук Вікторія Кіріна.

«Апеляція вже подана... найближчим часом має бути рішення суду з цього питання», — сказала адвокат.

Вона також пояснила, що в ЗМІ була поширена не зовсім вірна інформація про застосування до Тітушка домашнього арешту, що не відповідає дійсності.

Саме на необхідності застосування домашнього арешту для підозрюваного Тітушка наполягає адвокат Сніцарчук.

Крім того, вона повідомила, що її підзахисна зараз прямо задіяна в 3 різних процесах: щодо Тітушка, щодо інших осіб, які брали участь у побитті журналістів 18 травня і у справі про бездіяльність співробітників правоохоронних органів при цьому інциденті.

Як відомо, за заявою голови ГУМВС України в Києві Валерія Коряка, співробітники міліції «проявили нерішучість» під час інциденту з побиттям журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя 18 травня.

За підозрою у нападі затримали Вадима Титушка. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Шевченківський райсуд Києва випустив Титушка під заставу 22940 гривень.

Влад Содель на своїй сторінці Facebook поширив фото Дмитра Ліпавського, яке було додано до справи і свідчило про те, що Тітушко його бив.

«Пояснення до фото, яке долучено до справи в якості доказу: кулак Тітушка приземлився на мою голову, в момент коли я накрив собою Олю. Шкода тільки, що до цього моменту він вже встиг кілька разів вдарити її. Смугаста майка і рука з обручкою під ліктем гопа на передньому плані – Оліни», — додав він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-06-2013 15:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100