19.04.2024 16:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович продовжує тримати Ющенка у заручниках

Почав хвилюватися за Віктора Ющенка.

Його син Андрій заявив, що батько з'їхав нарешті з державної дачі у будинку відпочинку «Конча-Заспа», утримання якого коштує українським громадянам 30 мільйонів гривень на рік.

Перед очима постала картина, як запаковані у валізи та ящики особисті речі погружаються у фургон, а Ющенко з дружиною востаннє проводжають оком президентські покої загальною площею понад тисячу квадратних метрів.

Але ні, все гаразд. Адміністрація президента Януковича заспокоїло.

"Державне управління справами за належністю розглянуло Ваш запит від 15 жовтня 2013 року щодо користування Президентом України, строк повноважень якого закінчився, Ющенком В. А. державною дачею в будинку відпочинку «Конча-Заспа» Державного управління справами.

Інформуємо, що Ющенко В. А. продовжує користуватися державною дачею в будинку відпочинку «Конча-Заспа» Державного управління справами на підставі пункту 2 Постанови Верховної Ради України від 04 січня 1992 року N2033 «Про забезпечення, обслуговування та охорону Президента України».

Бувають у житті приємні сюрпризи. Постанова 1992 року дозволяє в 2013-му і далі сидіти на державному утриманні відставному президенту, який зірвав голос на Майдані, обіцяючи побудувати в Україні справжню Європу без чиновницьких привілеїв.

Сумно згадувати, що про переїзд Ющенка з державної дачі на приватну його дружина Катерина анонсувала ще 1 вересня 2011 року.

«Ми зараз переїжджаємо у новий дім, і там дуже багато роботи. З деяких причин, включаючи пожежу та інші причини, трошки спізнилися, але не можемо дочекатись, коли переїдемо у свій дім», – розповіла тоді Катерина Ющенко.

Тоді ж його прес-секретар, а нині голова політради напівмертвої партії «Наша Україна» Ірина Ванникова сказала, що Ющенко житиме на державній дачі доти, поки його власний будинок у Нових Безрадичах «проходить необхідну реконструкцію».

Минуло 25 місяців...

І от чутки про рішучий вчинок Ющенка порвати з цією «злочинною владою» розбито сухою канцелярською мовою ДУСі: «Інформуємо, що Ющенко В. А. продовжує користуватися державною дачею в будинку відпочинку „Конча-Заспа“ Державного управління справами...»

Значить, все в порядку. І ми ще побачимо Ющенка на виборах президента 2015 року – в якості технічного кандидата Януковича. Адже державну дачу все одно доведеться відробляти.

 

Сергій Лещенко, журналіст «Української правди»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-10-2013 10:16 | Кількість переглядів 755 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100