20.04.2024 14:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович не долетів до Москви. Відео

Віктор Янукович не з'являвся у Москві і не проводив зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним, всупереч анонсу прес-служби президента України від  9 листопада 2013 року.

Про це в ефірі підсумкового випуску  "Вести недели" заявив ведучий Дмитро Кісельов.

«Раптом прес-служба президента розповсюдила дивну новину — начебто Янукович терміново летить до РФ, у суботу ввечері!», — зазначив ведучий.

«Янукович так неочікувано вже прилітав до нас в Сочі — два тижні тому. Зустрічався із Путіним. Результат не оголошено, але можна говорити про відчуття — 5-годинна розмова з найвпливовішою людиною у світі (Путіним) виявився настільки сильною пігулкою, що євроінтеграція України, схоже, втратила темп», — заявив Кісельов.

«Тепер головний інтегратор на Захід раптом знову зазбирався на Схід. Але неочікувано зник — у Москві не з'являвся, а з Києвом, наче, попрощався. Так де ж Янукович?», — додав він.

«Містика. Але більше дивує, що президента в Україні ніхто не шукає. Власне, у Москві теж. Ну, це нормально», — підсумував Кісельов.

 

 

Як відомо, 9 листопада прес-служба Януковича повідомила, що президент України здійснить робочий візит до Російської Федерації, під час якого проведе зустріч з Президентом РФ Володимиром Путіним.

«Сторони обговорять питання торгівельно-економічних відносин України та Росії напередодні Саміту „Східного партнерства“, який відбудеться наприкінці листопада у Вільнюсі», — зазначалося у повідомленні.

Тим часом, у порядку денному Путіна є події за 8 і 10 листопада, і нічого не сказано про 9-те.

27 жовтня президенти України та Росії провели неформальну зустріч у Сочі. Під час зустрічі «президенти продовжили обговорення питань, порушених під час засідання Ради глав держав СНД у Мінську».

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-11-2013 9:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100