29.03.2024 16:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

З курченківського журналу «Кореспондент» пішов редактор Віталій Сич

Головний редактор журналу «Кореспондент» Віталій Сич пішов у відставку.

Про це повідомили у прес-службі холдингу UMH group.

«Замість нього виконуючим обов'язки призначений Андрій Овчаренко», -  додали у прес-службі

"Виконуючим обов'язки головного редактора журналу «Кореспондент» з 18 листопада 2013 року призначений Андрій Овчаренко, який до останнього часу керував редакцією газети «Аргументи й Факти в Україні», — говориться в повідомленні.

«Віталій Сич, який до сьогоднішнього дня очолював журнал „Кореспондент“, прийняв рішення залишити редакцію за взаємною згодою сторін», — відзначили в повідомленні.

«Я очолював журнал „Кореспондент“ десять із половиною років і за цей час зробив усе, що міг, щоб перетворити видання на лідера ринку. Я раніше прийняв для себе рышення  піти, про що завчасно попередив нових власників», — наводить слова Сича прес-слжуба.

«Впевнений, що призначення нового редактора, який має великий досвід редакторської роботи, забезпечить наступність редакційної політики й збереження високих стандартів видання», — сказав Сич.

У свою чергу Андрій Овчаренко зазначив, що перед ним стоять великі завдання, поставлені у зв'язку з об'єднанням редакції й сайту. «Пріоритетом у моїй новій посаді стане продовження традицій, закладених Віталієм Сичем», — підкреслив він.

Як відомо, нещодавно було завершено операцію з купівлі UMH group компанією СЄПЕК, яка належить Сергію Курченку.

Нещодавно 14 співробітників Forbes заявили, що після завершення роботи над останнім номером, підуть з журналу через втручання у редакційну політику.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-11-2013 18:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100