19.04.2024 03:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#євромайдан Україна підпише асоціацію з Євросоюзом, якщо той за це заплатить — регіонал Володимир Олійник вимагає $ 15 млрд

Угода про асоціацію з ЄС буде підписана у Вільнюсі, якщо ЄС сприятиме наданню Україні кредиту МВФ у розмірі $ 15 млрд без додаткових умов.

Про це заявив регіонал Володимир Олійник.

«Буде підписана, буде. Але я кажу про те, що наші партнери повинні нас почути. Ми не кажемо: „Дайте нам гроші“. Ми кажемо: „Позичте нам гроші, як ви позичаєте Греції, Польщі і т.д“. Ми просимо кредит, його треба віддавати. Але він нам потрібен, тому що золотовалютні запаси знижені. Ми ведемо розмову про підтримку, я чув, хоча б 15-ти мільярдів», — заявив Олійник.

Рішення Кабміну, за його словами, не є зміною вектора зовнішньої політики України. Кабмін узяв паузу, бо хоче домогтися фінансової допомоги для України, адже економіка держави у скруті через тиск Росії, що спричинив скорочення обсягів торгівлі та робочих місць.

Нагадаємо, що 21 листопада 2013 року Україна офіційно припинила підготовку до євроінтеграції. Відповідне незаконне рішення прийняв Кабінет міністрів.

Переговори про підписання з ЄС угоди про асоціацію будуть призупинені до того моменту, поки не вирішиться ситуація, коли падіння промислового виробництва і відносини з країнами СНД не будуть компенсуватися за рахунок європейського ринку, зазначив віце-прем'єр України Юрій Бойко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-11-2013 9:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100