18.04.2024 22:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Євромайдан Киянин Миша подарував Євромайдану 10 тисяч на харчі

На київському позапартійному Євромайдані – на Майдані Незалежності – збирають гроші на продукти. Просто під монументом Незалежності мітингувальники облаштували польову кухню. Там само поставили і скарбничку для збору пожертв на продукти для євромайданівців. Один чоловік, який назвався Мішею, зробив несподівано великий внесок – він дав для Євромайдану 10 тис. грн.

Пачка купюр ледь пролізла у скарбничку. Про це розповів громадський активіст Єгор Соболєв. Дякуючи чоловіку за таку щедрість, мітингувальники кілька разів проскандували “Міша”, – пише сайт ТСН.

Окрім того, на Майдані вже по обіді встановили пункт обігріву МНС, мітингувальники ним активно користуються. Тим часом студенти, які приєднались до людей на Майдані, ще більше пожвавили мітинг своїми співами і танцями. Надвечір в центрі пішов сніг, проте швидко скінчився.

Кияни приносять на Євромайдан їжу і діляться з усіма бажаючими. Так, народний депутат Андрій Павловський виклав на своїй сторінці на Facebook фотографію, де видно, що серед продуктів не тільки куплене в магазині, але і домашня консервація: овочі та варення.

Раніше 25 листопада 2013 року щедрий внесок у боротьбу львівського студентства за європейське майбутнє України зробив один із львівських бізнесменів, який не побажав назвати себе. Він дав студентам 10 000 грн, і цих коштів вистачить, аби вони змогли поїхати на Євромайдан до Києва.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-11-2013 16:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100