19.04.2024 16:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вітаю Путіна! Тимошенко — новий ставленик Кремля

 

 

 

«Ця „мамка“ готувала з Януковичем ширку, уклала газові контракти в інтересах Росії, приховувала свої маєтки і статки, взяла в консультанти Медведчука».

Журналіст та політичний оглядач Остап Дроздов про звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко, а також про її зв'язки з путінським Кремлем.

 

 

На фото Тимошенко підписує з Путіним антиукраїнські угоди

 

Ще одна резиденція власника «золотої буханки» відкрила двері для простих українців, — фотоУсі постанови Верховної Ради вийшли друком. Закони набули чинностіМикола Азаров виїхав у Російську Федерацію, — джерело

Я змушений привітати Владіміра Путіна з парламентським переворотом в Україні. Турчинов – не лише спікер, але й в.о.президента. У Фейсбуці зараз і без того перебір матюків, тому не буду давати оцінок цьому «діячеві». Скажу лише, що Турчинов тримає місце для Тимошенко. Це означає, що Революція, освячена кров’ю світлих людей, приведе до влади Пітьму.

Звільнення Тимошенко – це безпосередня вимога Путіна. Від сьогодні не існує Януковича як «ставленика Кремля». У нас є новий ставленик – Юля Володимирівна Тимошенко.

Та сама, яка кілька років була «мамкою» таких олігархів, як Жеваго (1,7 млрд доларів), Губський, Васадзе (0,72 млрд), Хмельницький (0,63 млрд), брати Буряки (0,55 млрд), Сігал (0,33 млрд), Веревський (0,28 млрд), Фельдман (0,22 млрд), Куровський (0,18 млрд) тощо.

Та сама, яка уклала газові контракти в інтересах Росії.

Та сама, яка з Януковичем готувала «ширку».

Та сама, яка планувала скасувати будь-які вибори на 6 років.

Та сама, яка через суд забороняла журналістам критикувати свій уряд.

Та сама, яка приховувала свої маєтки і статки.

Та сама, яка по-рекетирськи збирала податки на 3 місяці вперед.

Та сама, яка виступила проти відкритих списків. Та сама, яка рішуче відмовлялася підвищувати прожитковий мінімум.

Та сама, яка взяла в консультанти Медведчука.

Та сама, яка перебувала в коаліції з комуністами.

Отже, поки народ перебуває в ейфорії від втечі диктатора – тим часом відбувається парламентський переворот. У результаті 100 людей загинуло за те, аби регіонали, які вчасно перебігли в правильному напрямку, знову становили парламентську більшість. І за те, аби Тимошенко прийшла на все готовеньке в крісло прем’єр-міністра з розширеними повноваженнями. Ось побачите – за кілька днів Владімір Путін привітає український народ із торжеством справедливості.

 

Остап Дроздов

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-02-2014 12:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100