29.03.2024 12:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Комітет звільнення політв'язнів вимагає від в.о. президента Турчинова негайного звільнення усіх заручників режиму. Список

 

Не перший рік триває війна окупаційної влади з народом, третій місяць ця війна є кривавою. У цій війні ми тепер перемагаємо. Ціною тяжких втрат. Ціною втрачених життів. Ціною здоров”я найкращих з поміж нас.

Найжертовніші люди поклали власне життя не заради зміни осіб у владних кріслах, а заради того, щоб життя змінилось. Вони хотіли для себе та для власних родин життя в добробуті та безпеці.

Більшість з нас, членів КВП, є наразі засуджені або перебувають під судовим слідством. Усі члени Комітету визволення політв”язнів у різний спосіб брали участь у  цій революції. Наші побратими ризикували життям і здоров”ям заради того, щоб сьогодні ми не сиділи в тюрмах, не були вбиті, не ховалися по еміграціях. Тому ми просто не маємо права не дотиснути режим і не почати нарешті дбати про справжні здобутки. Не лише заради зміни осіб, які сидітимуть у владних кріслах ми все це пережили.

До цих пір владні злочинці з не надто рішучою опозицією дійшли згоди між собою лише про зміну запобіжних заходів для новітніх в”язнів режиму, тобто тих, які потрапили в полон системи під час революційних подій 2013—2014 рр.

Наразі, окрім повної реабілітації і закриття кримінальних справ по новітніх революціонерах, ми маємо в першу чергу домогтися негайного звільнення тих, хто наближав день національної революції та день її перемоги.

Вчорашня опозиція, яка сьогодні стає владою, тепер зобов”язана домогтися негайного звільнення усіх політв”язнів та в”язнів сумління, а саме:

  1. Віталія Запорожця
  2. Володимира Шпару
  3. Ігоря Мосійчука
  4. Сергія Бевза
  5. Андрія Білецького
  6. Ігоря Михайленка
  7. Віталія Княжеського
  8. Олега Однороженка
  9. Віталія Применка
  10. Дмитра Павліченка
  11. Сергія Павліченка
  12. Антона Бойка
  13. Антона Шамова
  14. Дмитра Світанька
  15. Олександра Радолова
  16. Владислава Поповича
  17. Сергія Ярмоленка
  18. Андрія Бондаренка
  19. Анатолія Поповича
  20. Рустама Уразгельдієва
  21. Ігоря Ганненка
  22. Віктора Смалія
  23. Андрія Наливайка

Визволення з-за грат політв”язнів ми вважаємо першочерговим завданням революції!

Свободу політв”язням!

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-02-2014 12:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100