24.04.2024 22:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Невже Клюєв у Харкові домовився з Тимошенко про здачу Путіну Криму?

Призначення уряду розставило всі крапки над таємницею ночі, коли зник Віктор Янукович і доля повернулась в іншу сторони. Плани силового розгону Майдану вже на ранок розвіялись і на Майдані залишились лише бійці Самооборони. Внутрішні війська відступили, а за кілька днів преса показувала відео, що Янукович перед кривавою зачисткою Майдану вже кілька днів виїжджав з Межигір’я. Версій, для чого Янукович відступив є кілька. На цьому фоні була оприлюднена інформація представників спецслужб, які застерегли нових лідерів опозиції про вчинення хибних кроків. Інакше будуть оприлюднена інформація про провокації на Майдані та документи про зв’язки лідерів опозиції.

26 січня 2014 року Андрій Клюєв у Харкові відвідав Юлію Тимошенко. Зустріч ініціювала саме Вона. Пропозиція, яка прозвучала для Володимира Путіна, повинна була бути донесена ним Володимиру Володимировичу Путіну. Енергетичні активи і Крим – взамін за нейтралізацію Віктора Януковича.

Не суттєво, як  Віктор Янукович покинув Межгір’я. Події після цього нам всі відомі.

Дві особи були призначені в уряд Арсенія Яценюка, для реалізації обіцянки. Це Арсен Аваков і Юрій Продан. Перший вже вчинив дії на розкол країни. Під виглядом розформування спецпідрозділу «Беркуту» у Криму розпочато операцію під керівництвом російських спецслужб, яка має на меті встановлення в Криму влади Російської Федерації. Аваковим вже розставлені відповідні керівники окремих обласних управлінь, територія яких входить в спецоперацію. Контроль за нейтралізацією контрзаходів відведено Сергію Куніцину, людині Дмитра Фірташа, резидента Газпрому в Україні.

Відповідальним за енергетичний блок угоди є Юрій Продан. Задача яка вже є поставлена перед його командою, це роздержавлення з дальшою приватизацією НАК «Нафтогаз України» та створення сприятливих умов для потрапляння у боргову яму ДП НАЕК «Енергоатом». Ігор Діденко, Володимир Триколіч, Валерій Кальченко та Олег Дубина – це учасники газової війни зразка 2009 року і члени тзв. «енергетичної спецгрупи». Задача мінімум – набуття у власність Газпромом вітчизняної ГТС.

До завершення президентської виборчої кампанії повинна бути реалізована завершальна фаза спецоперації.

Окремим працівникам українським спецслужб відомі факти і планований перебіг подій. Зараз створюються контрзаходи, необхідні для запобігання здачі РФ стратегічних енергетичних активів країни, в тому числі і в інформаційному просторі. Варто тут нагадати слова самої Юлії Володимирівни: народ все пробачить, але не пробачить здачу національних інтересів. Знайде і покарає, навіть дітей і найближчих.

 

Віктор Суворов, для sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-02-2014 10:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100