24.04.2024 12:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Генпрокуратура Махницького почала репресії проти активіста Правого сектору з #Майдан Олександра Музичка

Щодо активіста Правого сектору Олександра Музичка розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України, а саме, умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, слідчими Рівненського міського відділу УМВС України в Рівненській області.

За версією ГПУ 27 лютого 2014 року до приміщення прокуратури прибула група громадян на чолі з координатором громадського руху «Правий сектор» у Західній Україні О. Музичком.

«Він висловлював брутальні погрози та застосовував до працівника прокуратури грубу фізичну силу», розповідають знову байки нелюстровані прокурори на свому сайті.

«Тварюка у прокуратурі 4 дні не порушувала справу за фактом вбивста та брутально лаялася і погрожувала тюрмою», — розповіли про поведінку прокурора у Правому секторі журналістам Спротиву.

У sprotiv.org радять свободівцю Олегу Махницького спочатку навести порядок у прокуратурі, а потім братися за активістів, які привели турчинівську хунту до влади.

«Міліція і прокуратура краще займалася б Януковичем, Захарченко, Клюєвим, а то всілися в крісла і вже садять садять Правий сектор. Ці прокурори майданівців садили, судді разом з ними вироки підписували по 15 років, а сьогодні мовчок за їхнє наказання. Якби у них була честь вони самі б пішли у відставку. Але куди там. Нова диктатура — знову без судів судити, але вже ті хто на крові наших дітей в»їхав у свої кабінети", — прокоментував розправу незалежний журналіст Вадим Гладчук у Фейсбуці.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-02-2014 18:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100