18.04.2024 07:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Турчинов і Тенюх виявилися бездарними воєначальниками, — Ігор Мазур (Тополя)

 

 

Керівник київського обласного осередку «Правого сектору» Ігор Мазур вважає, що український військовий флот потрібно було виводити з кримських вод ще кілька тижнів тому.

Зараз залишається лише потопити наші кораблі, аби вони не дістались російському окупанту. Таку думку він висловив у коментарі gazeta.ua, коментуючи ситуацію на Кримському півострові.

Мазур, зокрема, зазначив, що рятувати українську флотилію у Криму слід було з появою першої реальної небезпеки її захоплення, що передбачено усіма військовими статутами.

«Ще кілька тижнів тому нашим військовим кораблям потрібно було вийти з вод Криму у напрямку Одеси або інших безпечних українських портів», — переконаний націоналіст. За його словами, в.о. міністра оборони Ігор Тенюх і головнокомандувач Збройних сил України, в.о. президента Олександр Турчинов показали себе бездарними воєначальниками.

«Внаслідок їхньої бездіяльності на сьогоднішній день стоїть єдине питання — потопити увесь наш чорноморський флот на півострові, або ж він дістанеться ворогові», — наголосив Мазур.

Він додав, що імпотентність керівників України у цих питаннях призвела до тієї ситуації, коли українські військові, ризикуючи власним життям, тримають у Криму оборону, але реально не мають можливості врятувати для української держави військові бази і техніку.

«Захоплення нашої частини у Бельбеку, взяття у полон її командира Юлія Мамчура є черговим прикладом безвідповідальності Києва. Чому наші військові мають один автомат на п'ятьох і не відчувають жодної допомоги зі столиці? Це у той час, коли Росія має сучасну зброю, Кремль веде переможну інформаційну війну. Де адекватна відповідь України?» — поцікавився представник «Правого сектору».

Мазур також звернув увагу на бездіяльність народних депутатів у той час, коли під загрозою опинились життя багатьох членів родин українських військових у Криму.

«Важливо, щоб наші військові разом із своїми сім'ями з честю мали можливість повернутись на материкову Україну. Там держава повинна надати їм житло і роботу», — резюмував націоналіст.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-03-2014 9:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100