20.04.2024 03:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За здачу військових частин російські окупанти платять зрадникам України по $200 тисяч

Командир-зрадник пропонував своїм колишнім підлеглим здати автомобільну частину, розташовану біля Севастополя, і перейти на бік Росії за $200 тисяч.

Про це Еспресо.TV повідомив офіцер у відставці, товариш якого разом з іншими патріотами залишаються вірними присязі і не збираються здавати свою частину і майно окупантам.

«Командир цієї частини вже кілька днів „у бігах“, оскільки перейшов на бік Росії. А тут приїхав на новенькому позашляховику „Порш кайєн“ і запропонував своєму заступнику, капітану 3 рангу, який зараз прийняв командування частиною, $200 тисяч за те, щоб українські військові перейшли під юрисдикцію Росії. Він отримав відповідь, що цього не буде, і поїхав у невідомому напрямку», — розповів офіцер-відставник.

У цій автомобільній частині є чимала кількість законсервованої техніки — БТРів, БМП, БРДМів, які коштують як кількасот «кайєнів», зазначив він. Однак ситуація тут така ж, як і з іншими українськими гарнізонами, розташованими в Криму.

Нових наказів від зрадників України Турчинова та Тенюха не надходило, й офіцери не знають, як адекватно відповідати на силові дії озброєних окупантів. Офіцери частини планують звернутися до командування і хочуть отримати конкретні вказівки, як їм діяти в нинішній ситуації.

 

 

На фото український офіцер залишає штаб російським окупантам

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-03-2014 9:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100