25.04.2024 14:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У #Крим російські окупанти застрелили українського офіцера Станіслава Карачевського

Російський мародер

У Новофедорівці російські військові застрелили українського офіцера, за попередньою інформацією – «на ґрунті особистої неприязні».

Як повідомляють джерела, це сталося в гуртожитку для військових у ніч на 7 квітня 2014 року.

«Влучили в українського офіцера. Стріляли російські військові. Як повідомив телефоном один з наших вояків, між сторонами виникла сварка „на грунті особистої неприязні“. Росіяни були озброєні, український офіцер – ні», — повідомив співрозмовник.

«Він намагався втекти і заховатися в гуртожитку, але його наздогнали і вистрелили. Постріл виявився смертельним», — додало джерело.

На місце подій прибула місцева міліція і представники російських військових, був присутній і командир української частини.

За неперевіреними даними стріляли в майора Станіслава Карачевського, 10 Сакська Морська Авіаційна бригада, в/ч А1100, командир бригади — полковник Бедзай.

Водночас, за даними ініціатора «Інформаційного спротиву» Дмитра Тимчука, підстрелений майор К. лишився вірним присязі Україні і готувався до виїзду на материк. У нього впритул стріляв молодший сержант із російських військових Є.С. Зайцев.

При цьому «по-звірячому побили» капітана Артема Єрмоленка, його повезли на територію російської військової частини. Окупанти забрали і тіло загиблого.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-04-2014 10:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100