29.03.2024 13:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Виборча програма кандидата у депутати до Київради Вадима Гладчука

На фото Вадим Гладчук на Євромайдані

 

 

Передвиборна програма кандидата у депутати до Київради по виборчому округу №56 (Шевченківський район) ГЛАДЧУКА Вадима Федоровича

Забезпечу безкоштовним Wi Fi Інтернетом всі дитячі майданчики мого округу.

Ваші діти повинні мати змогу відвідувати гуртки та секції за інтересами, а не тинятися з цигарками по вулицях та подвір’ях. Відновлю і розширю систему позашкільного виховання та освіти.
Робитиму усе належне, аби у Ваших оселях завжди було тепло, ліфти працювали без перебоїв, громадський транспорт ходив за графіком

У Київраді для мого округу ініціюватиму модернізацію зношених комунікацій та застарілого житлового фонду.

Буду боротися з ростом тарифів на житлово-комунальні послуги та голосуватиму проти подорожчання вартості проїзду у метро.

Разом з підприємцями працюватиму на збільшенням числа робочих місць у нашому Шевченківському районі через реалізацію програм сприяння малому та середньому бізнесу.

Викриватиму корупційні схеми депутатів Київради та чиновників КМДА, про що розповідатиму на сторінках інтернет — видання «Спротив» (www.sprotiv.org), де я є редактором.

З однодумцями переглянемо результати грабіжницької «прихватизації» землі та комунального майна Києва.

Організую службу консьєржів у кожному під’їзді, де це ще не зроблено.

Я все життя прожив у Шевченківському районі Києва, 17 років займаюся громадською діяльністю. З таким досвідом я знаю та зможу, як депутат, захистити перлину столиці — Андріївський узвіз. Передусім я звернуся з депутатськими запитами щодо незаконного будівництва у цій частині Києва. Також із зацікавленими мешканцями та народними депутатами ініціюватиму зміни до закону про статус міста Києва, що суттєво ускладнять варварську забудову столиці.

* * *

Моя передвиборча програма — це ваші накази виборців, які я зобов'язуюся виконати на відповідальній посаді депутата Київської міської ради.

Телефонуйте мені особисто за номером (050) 462-94-15.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-05-2014 10:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100