28.03.2024 10:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Боїнг #МН17 був зруйнований через вибух ракети, — дані із бортових самописців

 

 

Дані із бортових самописців малазійського літака Боїнг-777 вказують на те, що причиною руйнування і падіння літака стала «масова вибухова декомпресія» внаслідок численних осколкових уражень від ракетного вибуху.

Про це заявили міжнародні експерти комісії з вивчення причин авіакатастрофи Боїнга-777.

У неділю група міжнародних експертів і співробітників ОБСЄ була не допущена терористами до місця аварії малайзійського Боїнга-777 в районі Шахтарська Донецької області.

У комюніке Європейського поліцейського бюро висловлено сподівання на якнайшвидше покращення умов роботи слідчих на місці аварії малайзійського лайнера в Україні, а також констатовано, що район катастрофи досі не розглядався терористами, які поки що контролюють цей район,  як місце злочину.

Як відомо, в ООН заявили, що пасажирський літак Боїнг777 «Малайзійських авіаліній» був збитий, і це може бути розцінено як військовий злочин.

17 липня 2014 року в Донецькій області зазнав краху пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines «Боїнг-777». За даними авіакомпанії, на борту літака знаходилося 298 осіб: 15 членів екіпажу і 283 пасажири.

На борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець і один громадянин Нової Зеландії.

За даними українських силовиків, літак збили з установки «Бук» терористи, яких забезпечує зброєю Росія.

ЗРК «Бук» створені для знищення швидкісних військових літаків на великих висотах.

Ракети із комплексів "Бук" не влучають в літак безпосередньо. Ракета наздоганяє літак та вибухає поруч із ним, створюючи велику хмару шрапнелі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-07-2014 22:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100