19.03.2024 06:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як екс-регіонал Давід Жванія виганяв журналіста Сергія Андрушка з засідання комітету. Відео

 

 

Спроба журналіста Сергія Андрушка поставити запитання голові парламентського комітету з питань державного будівництва Давіду Жванії перед початком його засідання викликала обурення колишнього регіонала.

Замість того, щоб відповідати по суті на запитання, очільник комітету почав виганяти журналіста з кімнати.

 

 

 

 

Журналіст Сергій Лещенко помітив, через яких депутатів засідання комітету так і не відбулося.

Отже, не прийшли 4 регіонали: Анатолій Близнюк, Дмитро Добкін, Євген Карташов і Олександр Дудка, 2 екс-регіонали: Олег Парасків і Володимир Пехов, 2 депутати комуністи: Олег Буховець та Ольга Михайленко, 1 ударівець Ростислав Павленко і 1 предствник «Батьківщини» Микола Федорук.

Результат – комітет не розглянув нагальних питань. Свободівець Юрій Бублик назвав це саботажем.

Закон про прозоре фінансування політичних партій не дуже популярний серед народних депутатів. Оприлюднювати імена своїх спонсорів вони не бажають. Далі народним депутатам буде все складніше пояснювати причину відсутності бажання у них обговорювати суспільно важливі законопроекти та не голосувати за них. Попереду – народна люстрація кандидатів у депутати – вибори.

Щодо слів депутата Жванії «Я ніколи не був регіоналом»: з грудня 2012 по грудень 2013 депутат Давид Жванія був членом фракції партії регіонів.

 

Цей знімок зробили представники громадської мережі «Опора».

На світлині, зробленій напередодні останніх парламентських виборів чітко видно, під якими саме прапорами потрапив до нинішнього парламенту народний депутат Давид Жванія.

Очевидно, зараз уже не модно говорити (та й бонусів від цього немає), що ти перебував у фракції регіонів. Але історію не перепишеш...

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-09-2014 19:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100