26.04.2024 19:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Син кучміста Литвина балотується в депутати. Фото

Колишній голова Верховної Ради та замовник вбивства журналіста Георгія Гонгадзе пропихає в парламент через рідну Житомирщину свого 25-річного сина, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Іван Литвин — син діючого депутата та колишнього голови Верховної Ради Володимира Литвина балотується в депутати. Іван Володимирович був зареєстрований учора кандидатом на 66 окрузі (з центром в місті Малин), розташованому в рідній для його батька Житомирській області.

Цей округ є сусіднім до 65-го, де в 2012 році обирався сам Володимир Литвин і, очевидно, балотуватиметься і цього разу. Відтак, двом родичам буде значно простіше проводити агітацію за свої кандидатури. Крім того, судячи з усього, Литвин молодший отримає сприяння і президентської команди. Адже в 66 окрузі «Блок Петра Порошенка» висунув маловідомого Михайла Фуртаєвича, що схоже на банальне «зливання округу» сину Володимира Литвина, з яким, як подейкують, у президента давні приятельські стосунки.

Цікаво, що основним конкурентом Івана Литвина в обраному окрузі буде діючий депутат від партії регіонів Віталій Журавський відомий законом про наклеп (в березні покинув фракцію ПР і перейшов в групу «Економічний розвиток», підконтрольну колишньому голові адміністрації Віктора Януковича Сергію Льовочкіну). Останній нещодавно став героєм кумедної історії, побувавши в смітнику під стінами парламенту, куди його «люстрував» обурений натовп.

Сам Іван Литвин поки що нічим широкому загалу не відомий. Хіба що скандальним весіллям з донькою іншого авторитетного політика, колишнього «регіонала», а нині позафракційного Андрія Деркача, яке відбулося 25 січня, після перших жертв Євромайдану, неподалік від епіцентру протистояння, і на якому виступали Філіп Кіркоров та Ані Лорак.

Іван Литвин є членом політичної сили свого батька — Народної партії, входить в осередок київської організації. Однак, для балотування вибрав менш проблемну і краще знайому для сімейства Литвинів Житомирську область. Що й не дивно, адже в столиці конкуренція значно більша. Зрештою, кандидати з таким прізвищем навряди чи матимуть в Києві шанси на перемогу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-09-2014 8:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Inter

    У Ивана нормальная программа, в отличии от других кандидатов

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100