19.04.2024 01:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чому Турчинов турбувався про фінансовий стан регіоналів? Документ

 

 

Екс – регіоналу Ігорю Маркову та іншим депутатам Домбровському та Балозі, в яких за позовом Кармазіна було відібрано депутатські мандати,  було повернуто статус народного депутата України. Відповідний приказ підписав Олександр Турчинов 22 лютого 2014 року, під час активної боротьби українців на Євромайдані.

Таким чином, Рада відмінила розпорядження колишнього спікера Володимира Рибака, стосовно якого депутатам заблокували картки і перестали нараховувати заробітну платню.

Чому  саме, в той момент, коли в країні потребувались реальні дії і зміни у владі, Турчинов переймався справами колишніх депутатів не зважаючи на те, що ще вчора були вбиті сотні людей на Майдані?

На це питання спробував відповісти голова ГО «Євро Столиця» Оскер Олексій.

«В момент розстрілу майданівців і розпалу революції, Турчинов переймався про фінансову безпеку регіоналів і до чого це призвело? До того, що сьогодні знову так званий Опозиційний блок, або оновлена партія регіонів увійшла в Парламент. На мою думку, захист в першу чергу інтересів регіоналів, був пов'язаний  з політичними домовленостями та «підкоровими» ігрищами, які вже тоді велись с адміністрацією Януковича. Невже хтось вірить в той факт, що «опозиціонери» по 3 години домовлялись з Януковичем? Більшість з них є проектами Льовочкіна, Фірташа, Коломойського. Їх роль була в тому, щоб стримувати гнів і захищати Банкову по той бік беркуту, з чим вони чудо і справлялись до певного часу.

А стосовно останніх подій в країні, я не впевнений що хтось помітив протистояння демократичних політичних партій і сил з опозиційним блоком? А можливо боротьбу з регіоналами? Всі тихенько повсідалися в теплі крісла і продовжують справи клятих ригів, захищаючи їх» — заявив Оскер.

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-11-2014 20:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100