24.04.2024 15:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

До Верховної Ради потрапили куми, діти, брати та сімейні клани. Розслідування

 

 

Якби підрахувати сімейні підряди, які пройшли за вісім скликань парламенту, то можна назбирати потужну фракцію.

Цього разу до Верховної Ради проходить син президента Олексій Порошенко. Він переміг на мажоритарному окрузі у Вінницькій області. Також до парламенту проходять його кум – Юрій Стець. Оксана Білозір на вісімдесятому місці і її політична доля залежить від того, хто зі списку піде працювати у виконавчу владу.

На Закарпатті до нового парламенту пройшли одразу четверо братів – троє Балог (Віктор, Іван та Павло) та їхній двоюрідний брат Петьовка. Для гендерної рівності могли б прихопити сестру чи дружину.

Доки одіозний Андрій Клюєв обживає закордонні маєтки та не поспішає повертатися до України, аби не спитали про криваві події на майдані та інші гріхи, його брат Сергій переміг у Донецькій області.

Також до новообраного «цирку під куполом» проходить родина Наталії Королевської. Доки вона висиджувала місце у списку «Опозиційного блоку», її чоловік Юрій Солод переміг у Донецькій області. До речі, на минулих виборах до парламенту на цьому ж окрузі у звільненому місті Слов’янськ балотувався син тодішнього прем’єра-капусника Олексій Азаров.

Також за списком нащадка Партії регіонів – «Опозиційного блоку» проходять брат та сестра Льовочкіни. Сергій Льовочкін очолював адміністрацію Януковича та нині є сірим кардиналом «родини» в Україні.

Ще кількох клоунів із сумними обличчями, за версією колишнього секретаря Харківської міської ради Кернеса, отримає наш парламент. На Грушевського засідатимуть брати Добкіни – колишній губернатор Харківщини Михайло та його брат Дмитро, який переміг на мажоритарному окрузі. Його брат – був у списку того ж таки «Опозиційного блоку».

Із родини Богуслаєвих (голова сімейства В’ячеслав – «регіонал», хазяїн «МоторСічі») переміг на окрузі у Запорізький області лише батько, а син пролетів над радою.

Також до Ради потрапило молоде дарування з команди космічного мера Києва Черновецького – Олесь Довгий. Його теща Ірина Горіна йшла за списком «Опозиційного блоку», але не потрапила до парламенту.

На Хмельниччині переміг чоловік колишньої секретарки Київської міської ради Олександр Герега («Епіцентр»). Його дружина цього разу взяла паузу.

Також у парламенті засідатиме без свого пасинка Артема Семенюка колишній голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв. Він дивом проник до Верховної Ради за списком «Опозиційного блоку». А пасинок програв на мажоритарному окрузі, де минулого разу з допомогою Папієва, адмінресурсу та підкупу виграв вибори.

У радості та горі, вдома та під куполом парламенту напевно не залишатимуть один одного Юрій та Ірина Луценко. Проте якщо доля Юрія цілком очевидна – друге місце у списку. То Ірина лише на 70-му місці. Тут також усе залежатиме від долі та просування у списку.

 

 

Олексій Микосянчик

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-11-2014 20:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100