18.04.2024 07:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Міністр оборони Степан Полторак вимагає четвертої хвилі мобілізації

Найближчим часом в Україні може відбутися чергова хвиля часткової мобілізації чоловіків в армію. Таку пропозицію 8 грудня 2014 року під час перебування в Чугуєві на Харківщині висловив міністр оборони України Степан Полторак, передає ТСН.

«Мобілізація потрібна, тому що потрібно міняти хлопців, які вже півроку знаходяться на фронті. Вона потрібна, але її необхідно проводити з урахуванням тих прорахунків, які були допущені до цього», — наголосив Полторак.

Водночас міністр оборони, відмовившись говорити про допущені раніше прорахунки, зазначив, що коли вони будуть враховані, президент України прийматиме рішення про часткову мобілізацію. При цьому Полторак підкреслив, що про загальну мобілізацію говорити зарано.

Говорячи про принципи комплектування Збройних сил, Полторак висловив переконання, що в Україні необхідна змішана система, тобто формування війська на основі військовослужбовців строкової та контрактної служби. «Час, коли ми були не готові до війни або коли ми були слабо готові, проходить», — сказав Полторак.

Нагадаємо, сьогодні Полторак разом із президентом Петром Порошенком поїхали в зону АТО.

Раніше диктатор Порошенко брехав виборцям про зарплату у тисячу гривень у день в зоні АТО та добровольчий принцип формування ЗСУ.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-12-2014 20:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100