19.03.2024 06:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Не треба говорити, що протести проти влади на руку Кремлю

 

 

 

Долар вже продається по 19 грн, а Гонтарєва все на посаді.

Мабуть президента все в ній влаштовує. Як і в Генпрокурорі Яремі, який нікого не посадив зі злочинців, зате допомагає Арбузову, Іванющенку та Портнову розморожувать заблоковані рахунки.

Разом з тим спікер парламенту Гройсман відкриває засідання парламенту на пару годинок пару днів на тиждень, ніби знущаючись над вимираючими українцями.

Наглість Яценюка після виборів взагалі не знає меж: при Януковичі заявляв, що пенсійна реформа погана і треба її скасовувати, а прийшовши до влади закликає підняти ще на 5 років більше пенсійний вік!

В 2015 році буде соціальний вибух і масові протести: студенти вже готуються протестувати проти скасування пільгового проїзду урядом і стипендій, а також доплат відмінникам і старостам; чорнобильці завжди були активні у відстоюванні своїх прав, тож і тепер боротимуться проти скасування їм пільг; матері-одиночки просто змушені будуть виходити на протести заради своїх дітей, адже вижити після відбирання доплат одиноким матерям їхні діти не зможуть; повинні нарешті повстати і пенсіонери проти підвищення пенсійного віку, взявши приклад із провідних країн Європи, де проти підвищення пенсійного віку виходили мільйони людей на вулиці!

Влада відмовляється скасовувати старий азаровський податковий кодекс і ліквідовувати податкову міліцію, а значить частина підприємців теж повстане проти влади.

І не треба говорити, що протести проти влади на руку Кремлю, адже без цих протестів українці просто не матимуть змоги вижити!

 

 

Роман Коломієць

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-12-2014 11:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100