25.04.2024 02:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Революція нічого не навчила Юлію Тимошенко, — політолог Костянтин Коверзнєв

Весілля доньки Тимошенко ще раз засвідчило про те, що Україна має через вибори звільнитися не лише від клану Януковича, але й від клану Тимошенко, бо ж їхня поведінка як у побуті, так і в держуправлінні мало чим відрізняється.

Про це журналістам заявив письменник і політолог Костянтин Коверзнєв.

«Престижні авто на весіллі, приватна охорона з акцентом, дорогі подарунки та десятки тисяч доларів на святкування не корелюються із проголошеним режимом економії, віяловими відключеннями електроенергії, скороченням реальної зарплатні за листопад, порівняно з листопадом минулого року на 13,5%, та фактичною війною на Сході України», — сказав письменник.

На його думку, українське суспільство вже ніколи не буде спокійно сприймати інформацію про «голу» декларацію політика та проживання його в розкішному маєтку в Конча-Заспі.

«Ми бачимо те, що революція нічому не навчила українські клани, які не можна в жодну разі вважати політичною елітою держави», — зазначив Коверзнєв.

Він зазначив, що клан Тимошенко може спокійно перекрити всі входи й виходи до спорткомплексу «Олімпійський», де відбувалося святкування весілля доньки Юлії Володимирівни, але сподівається, що цей клан уже ніколи не перекриє людям можливість вийти з-під популістичного гіпнозу псевдопатріотів України.

Юлія Тимошенко вже давно живе у будинку в Конча-Заспі, проте і досі невідомо, чи має вона на нього право власності. Кілька років Тимошенко запевняла, що орендує житлову площу, проте після звільнення із колонії вона показала журналістам саме це своє помешкання. У «Срібній затоці» живуть близько 15-ти родин, а найвідоміші сусіди Тимошенко — це син колишнього столичного мера Степан Червновецький та олігарх  Рінат Ахметов, який має там цілий замок.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-01-2015 22:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100