29.03.2024 09:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Полторак пояснив, чому рашисти обшукують українських солдат біля донецького аеропорта: так домовлялися. 3 фото

Міністр оборони Степан Полторак підтверджує наявність домовленості щодо ротації українських військових в донецькому аеропорту в рамках тристоронньої контактної групи під наглядом ОБСЄ.

Про це він заявив на прес-конференції 8 січня 2015 року, відповідаючи на запитання про те, що сепаратисти і російські військові обшукують українських вояків, відбираючи у них «надлишок» зброї.

"Ми можемо завезти і озброєння, і провести ротацію в донецькому аеропорту, але виникає загроза життю особового складу. Тому контактна група, яка там працює домовилася про те, щоб безперешкодно особовий склад, який заїжджає на територію аеропорту пропускався, у тому числі, і через блокпост так званої «ДНР», – сказав він.

За словами Полторака, остання ротація відбулася півтори доби тому і проходила «без проблем і без тих непорозумінь, які демонструвалися по телебаченню» під наглядом ОБСЄ.

"Дехто критикує перемир’я так зване, але кількість жертв в десятки разів зменшилася після його оголошення. Нам потрібне це перемир’я для того, щоб підготуватися до непередбачених дій як з боку Російської Федерації, так з боку «ДНР» і «ЛНР», – заявив він.

Як відомо, на днях в мережі з’явилися відео- та фотоматеріали того, як російські військові з відповідними розпізнавальними знаками на формі, а також бойовики у формі «Військової поліції ДНР» обшукують українських військових під час перетину блокпосту в рамках ротації в донецькому аеропорту.

 

 

 

За данними Національного бюро розслідувань України зрадники Порошенко, Яценюк та Полторак домовилися з російськими окупантами, що на одного нашого бійця один «рожок» і 90 патронів !
А їх з мінометів і АГР щодня поливають!

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-01-2015 16:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

  • александр бойцев

    килькисть жертв зменшилась,и территория украины тоже,говно маршал

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100