19.04.2024 22:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Не буде більше жодного перемир'я», — путінський гауляйтер окупованого Донбасу Захарченко. Подробиці

 

 

Російські окупанти на Донбасі більше не будуть вживати спроб розмовляти з Києвом про перемир'я.

Про це заявив 23 січня 2015 року лідер бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко, передає РИА Новости.

«Спроб розмовляти про перемир'я з нашої сторони вживатися більше не буде. Ми тепер будемо дивитися, як буде реагувати Київ. Київ зараз не розуміє, що ми можемо наступати на трьох напрямках одночасно», — заявив рашист.

Захарченко додав, що не буде більше жодних ротацій. Будуть обміни полоненими, тому що наші хлопці, які перебувають у полоні — їх потрібно витягати".

Щодо планів ведення бойових дій, Захарченко зазначив, що «ми будемо бити до тих пір, поки не вийдемо на кордон Донецької області. Якщо я буду бачити загрози землі донецькій з будь-якого населеного пункту, цю загрозу я знищу й там».

При цьому Захарченко заявив, що спочатку має намір «взяти Слов'янськ, а потім Маріуполь», пише у своєму твіттері журналіст Олівер Керролл, який знаходиться на місці події.

«Нам потрібні поставки води зі Слов'янська. От чому ми туди не просуваємося», наводить він слова Захарченка.

Путінський гауляйтер окупованого Донбасу Захарченко відзначив недолік прісної води в регіоні, й що Маріуполь і Докучаєвськ отримують воду зі Слов'янська.

Як відомо, зрадник Порошенко неодноразово оголошував режим припинення вогню. Бійцям було заборонено навіть відкривати вогонь у відповідь. Однак після посилення атак з боку бойовиків та протестів на початку року було дозволено відповідати.

Рашисти 24 січня потужно атакували позиції сил АТО в районі Маріуполя, вбивши Градами десятки цивільних українців.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-01-2015 14:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100