28.03.2024 18:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У коханки Януковича — квартира за півмільйона доларів на Оболонській набережній. Документ

 

Громадянська дружина біглого екс-президента Віктора Януковича – Любов Полєжай – має квартиру на Оболонській набережній. Про це свідчить витяг із Держреєстру речових прав на нерухоме майно.

 

 

 

Трикімнатна квартира на 148,5 кв. м. розташована у тому ж будинку, що й квартира самого Януковича – по Оболонській набережній, 15/5.

У цих будинках житло продається по $3-4 тис за квадратиний метр. Відтак квартира Полєжай може коштувати понад $500 тис.

Право власності на нерухомість Полєжай оформила у лютому 2012 р., за договором купівлі-продажу. В березні 2013 р. співвласницею вписали дочку Полєжай – Марію.

Останні зміни посвідчені нотаріусом Альоною Петріцькою. Згідно з документами, знайденими минулої зими в «Межигір’ї», вона у якості нотаріуса обслуговувала фірми «межигірської» групи.

Наразі згідно з витягом з реєстру даних про обтяження немає, тобто арешт на квартиру не накладений.

Утриманням цієї квартири Полєжай, разом з іншими об’єктами Януковича й родини на Оболонській набережній, займалась фірма «Танталіт». Серед знайдених у колишньому офісі «Танталіту» документів є записник-органайзер, там квартира Полєжай зазначена у переліку нерухомості, на котру треба заплатити податок.

Нагадаємо, на Оболонській набережній у Полєжай раніше був салон краси «Кристал-Спа». Окрім того в котеджному секторі розташований приватний будинок одного з синів Януковича, а неподалік від того – будівля старої поливочної станції, котру планували перетворити на спортивний комплекс.

Обидва об’єкти – котедж і поливочна – були записані на ТОВ «Київбуджитло». Ця фірма належить ТОВ «Дом Лісника», на яку також була оформлена земля під мисливський будинок в Сухолуччі, і яка займалась постачанням коштовних матеріалів для розбудови «Межигір’я».

Арешт на нерухомість «Київбуджитла» накладений не був, тож у жовтні минулого року котедж і станцію за договором купівлі-продажу перереєстрували на Артура Ростом’яна, пов’язаного з мисливським оточненням біглого диктатора.

Окрім того, нагадаємо, що до втечі з України в лютому 2014 року Полєжай також будувала приватний будинок неподалік від «Межигір’я», на вулиці Святославській, 1а у так званому «Лазарєвому саду». Документи на будівництво й дизайн цього будинку були знайдені в межигірській резиденції, сам будинок вже задекларували у Держархбудінспекції, однак дооформити його всередині не встигли.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-02-2015 7:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100