30.03.2024 05:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Французький військовий експерт заявляє про готовність російських військ до відкритого вторгнення в Україну

Російська Федерація накопичила війська на кожній з можливих ліній вторгнення в Україну: від Курську до Харкова, від Ростову до північного сходу України, від Криму до прибережної території. Такі висновки у своїй статті робить експерт з озброєння, француз Едмонд Г’ювит, повідомляє sprotiv.org.

Він наводить переконливі аргументи, чому світові не варто зволікати із наданням Україні зброї.

«За оцінками, численність військових формувань сягає від 65 000 до 95 000 особового складу. Окрім того, серед поставленої Росією військової техніки лише на Донбасі налічується 700 одиниць основних бойових танків та 1 100 машин вогневої підтримки, БТР та БМП», — пише Едмонд Г’ювит.

«На фото, зроблених безпілотниками, спрямованими волонтерськими групами через кордон із Росією, можна побачити кілометри установок типу «Град», підготовлених для запуску великої кількості ракет під час інтенсивного артилерійського обстрілу військових позицій на території України», — зазначає експерт.

Автор стверджує, що наразі Росія направляє останні моделі військової техніки місцевим маріонеткам, що діють разом із 40 регулярними військовими частинами РФ, численні докази присутності яких можна знайти у відкритих джерелах інформації та соціальних мережах.

«У загиблих під час боїв солдат було вилучено багато російських ідентифікаційних військових документів та паспортів Російської Федерації. Союз комітетів солдатських матерів Росії зібрав імена тисяч російських солдат, загиблих на території України», — зауважує Г’ювит.

Наводячи ці та інші факти, він переконує — час західним лідерам «відійти від політичної коректності та побачити загрозу».

«Протистояння Володимиру Путіну – це єдиний спосіб зупинити війну до того, як вибухне вся Європа. Росія не виконувала мінських домовленостей, які були нею підписані, і не збирається робити цього. Дайте зброю Україні, зараз! Поки ще не пізно!» — наполягає експерт.

Едмонд Г’ювит — інженер за професією, що працював спеціалістом з експорту та експертом з озброєння, якого часто запрошували до себе французькі та швейцарські ЗМІ. Він допомагав ідентифікувати підрозділи та зброю, які уряд застосовував проти протестувальників на Майдані та пізніше російських солдат у Криму.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-05-2015 5:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100