19.04.2024 07:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Анатолій Матіос збрехав. «Торнадівці» показали журналістам «підвали для катування». Відео

Бійці роти особливого призначення «Торнадо» спростували інформацію про замінування території бази розташування і продемонструвала підвали, в яких, за словами головного прокурора України Анатолія Матіоса, проводилися тортури полонених.

Як йдеться у матеріалі «Радіо Свобода», у підвальних приміщеннях зберігаються продукти, повідомляє sprotiv.org.

«Торнадівці» запевняють, що усі звинувачення на їх адресу — помста за розгорнуту ними боротьбу з контрабандою через непідконтрольну територію України.

Нагадаємо, раніше військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що представники батальйону «Торнадо» знущалися над затриманими особами, облаштувавши катівню у підвалі школи у Лисичанську в Луганській області.

За словами Матіоса, слідство має докази, що «за безпосередньої присутності командира роти (Руслана) Онищенка під погрозами вбивства було згвалтовано одного затриманого».

20 червня 2015 року речник МВС Артем Шевченко повідомив, що на базі розформованої роти спецпризначення МВС «Торнадо» у школі у м.Привільне Луганської області проводиться обшук.

На місці дислокації роти у Привільному було зачитано і переданий наказ міністерства про розформування підрозділу. «Торнадівці» погодилися на інвентаризацію зброї, проте здати її в ГУ МВС України в Луганській області відмовилися.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-06-2015 10:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100