19.04.2024 06:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

22 листопада українців знову закликають вийти на #Майдан

О 17 годині 22 листопада 2015 року українці зберуться на Майдані Незалежності у місті Києві, повідомляє sprotiv.org.

Як зазначає прес-служба КУПРу з посиланням на рішення оргкомітету з підготовки відзначення 11-ї річниці Помаранчевої Революції, о 18 год одночасно по всій країні розпочнеться загальнонаціональний мітинг Свободи.

Сергій Мельниченко, голова Коаліції учасників Помаранчевої Революції у фейсбуці закликав громадян знову вийти на Майдан.

«Хочу нагадати, що справжнім початком Помаранчевої Революції вважається саме 22 листопада.

Указом Президента України «Про День Свободи» від 19 листопада 2005 р. № 1619/2005 саме цей день було встановлено датою відзначення Дня Свободи.

Незважаючи на подальші зміни дати відзначення Дня Свободи, які вносили ‪#‎Янукович‬ та ‪#‎Порошенко‬, ми не змінюватимемо традицій та саме 22 листопада знову виходимо на ‪#‎Майдан‬.

Попри усі намагання „любих друзів“ стерти цю визначну дату з пам'яті українського народу та запроваджену ще Януковичем практику створення перешкод святкуванню Дня Свободи та річниці Помаранчевої Революції, цього року ми, незважаючи на жодні перепони, знову вийдемо на Майдан та вже традиційно — по-своєму відзначимо річницю ‪#‎ПомаранчеваРеволюція‬.

P.s.
22 листопада 2010 року під час традиційного відзначення річниці Помаранчевої Революції розпочався ‪#‎ПодатковийМайдан‬.
У 2013 році під час традиційного відзначення річниці Помаранчевої Революції розпочався ‪#‎Євромайдан‬. Згодом Євромайдан переріс у ‪#‎РеволюціюГідності‬, внаслідок чого було повалено правлячий режим», — йдеться у дописі Сергія Мельниченка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-11-2015 10:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100