20.04.2024 02:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ATR опублікував кадри штурму силовиками Авакова учасників блокади Криму. Відео

 

 

Кримськотатарський телеканал ATR показав відео штурму учасників блокади окупованого Криму бійцями Нацгвардії і батальйону «Херсон», який відбувся в Чаплинці 21 листопада 2015 року, повідомляє sprotiv.org.

Зазначається, що нацгвардія та батальйон «Херсон» (близько 100 озброєних бійців) на чолі з Іллем Ківою оточили учасників блокади Криму, які охороняли пошкоджені електроопори на Чаплинці.

«Силовики намагалися відтіснити учасників блокади від ліній електропередач. За словами очевидців, кілька кримських татар постраждали. Силовики не стріляли, однак били людей прикладами автоматів, в том числі й жінок», — йдеться в описі до відео.

У ніч на 20 листопада 2015 року в Херсонській області в результаті підривів патріотами України електричних опор виведені з ладу дві з чотирьох магістральних ліній електропередач, якими здійснюється енергопостачання території окупованого Криму.

На місце обвалення електроопор в Чаплинку прибули представники поліції, щоб ремонтники змогли заземлити опори, у зв'язку з цим спецпризначенці оточили підірвані лінії електропередач та учасників блокади Криму

Координатор акції по блокаді Криму Ленур Іслямов заявив, що учасники акції мають намір блокувати ремонт ЛЕП.

Пізніше заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв заявив, що правоохоронці побили журналістку каналу Гульсум Халілову.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-11-2015 11:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100