19.04.2024 14:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Водохресний Святвечір у зоні #АТО загинув Григорій Семенишин з позивним «Семен». Фото

18 січня 2016 року в зоні АТО загинув 42-річний боєць з Прикарпаття Григорій Семенишин з позивним «Семен», повідомляє sprotiv.org.

Він з побратимами потрапив у засідку в Донецькій області.

Воїн був добровольцем Добровольчого українського корпусу, воював у ОТГ Правого сектору і нещодавно долучився до новоствореного батальйону «Захід 3». Пройшов Іловайськ, Донецький аеропорт, Дебальцеве, Опитне, Піски.

«Він був командиром групи, що мала неофіційну назву „Семінарія“. Майстер спорту з боротьби. До літа минулого року ми були одним підрозділом — ОТГ-1 ДУК ПС. Хоча безпосередньо пліч-о-пліч із Семеном я ніколи не воювала — вони завжди якось діяли своєю командою», — пише Олена Білозерська у своєму фейсбуці .

«На передку „семінаристи“ мали славу відчайдушних вояків. З району ДАП не вилазили, навіть коли там ставало дуже сутужно — і через атаки супротивника, і через полювання влади на добровольців. Ми з літа на інших ділянках фронту, а вони так і залишилися в районі ДАП. Загибель Семена — серйозна втрата для українського добровольчого руху», зазначає розвідниця та журналіст.

Мешкав Григорій у селі Горохолина Богородчанського району. У нього залишися вагітна дружина та двоє дітей.

За тілом бійця з Прикарпаття виїхали волонтери.

Це вже третя смерть бійця з Прикарпаття за цей тиждень.

На фото «Семен» справа. Опитне, березень 2015 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-01-2016 17:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100