24.04.2024 06:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мирослав Кабушко загинув у нерівному бою проти 50 російських танків

Kabushko-Miroslav-RIP2

17 квітня 2016 року у Свято-Успенському соборі прощались із 38-річним десантником Мирославом Кабушком, який героїчно загинув у нерівному бою з російськими окупантами у Авдіївці.

Мирослав – син волонтера Олексія Михайловича Кабушка з ГС Ліга Громадських організацій «Громада Полтавщини», повідомляє sprotiv.org.

– В запеклому бою проти 50 московських танків у промзоні Авдіївки увечорі 14 квітня поліг смертю Героя син волонтера нашої ГС Олексія Михайловича Кабушка — Мирослав, 38 років. Сиротами залишились троє дітей, написали у соцмережі представники ГС «ЛГО «Громада Полтавщини».

Побратими полеглого Героя з Полтави називають його мужнім воїном.

 

Kabushko-Miroslav-RIP3

 

– Це сталось близько 23 години…Ще з ранку ми разом були на нараді у ротного, наші позиції 100 метрів одна від одної. Зранку 15-го квітня, коли до ротного принесли Славкін автомат, у мене в думках не було, що так могло статись, думав, поранений, а тут таке. Наші хлопці, які на днях звільнилися, мають бути на похороні, ми навіть не маємо можливості провести його в останній путь. Хай земля йому буде пухом, передавайте родині наші співчуття. Славік був людиною з великої букви і відважний воїн, – написав у соцмережі Сергій, побратим загиблого бійця.

50tankiv-rus1

Мирослава Кабушка мобілізували в липні 2015 року. Захисник України проходив службу у 81 бригаді.

Kabushko-Miroslav-RIP1
Нагадаємо, США не надають Україні летальну зброю, щоб не провокувати ескалацію конфлікту на Донбасі. Про це постійний представник США в ООН Саманта Пауер заявила в інтерв'ю «Голосу Америки».

Раніше командувач армією США в Європі заявив, що в разі надання Україні Javelin – росіяни можуть убити більше українців.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-04-2016 7:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100