19.04.2024 00:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

МВС Авакова більше року незаконно стежить за редактором sprotiv.org Вадимом Гладчуком. Фото. Подробиці

kamera-stez-Gladchuk1

Редактор інтернет-видання Спротив Гладчук заявив до прокуратури та поліції про незаконне стеження, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Журналіст Вадим Гладчук подав заяву про кримінальне правопорушення у зв’язку із незаконним порушенням недоторканності його приватного життя (ст. 182 ч. 1 Кримінального кодексу України).

Навпроти недобудованого дачного будинку по вул. Польовій у с. Бобриця, де дуже часто буває та працює за ноутбуком Гладчук, з метою незаконного стеження за ним було встановлено відеокамеру, направлену на земельну ділянку, яка належить Гладчуку на праві приватної власності.

13 квітня 2016 року дільничний поліцейський Ігор Мельник приходив до сусідів Вадима Гладчука і протягом години розпитував їх про його приватне життя та намагався витягнути з них будь-яку негативну інформацію про журналіста.

Окрім того, після того, як за позовом Гладчука суд визнав незаконними дії дільничного Мельника по фабрикуванню адмінпротоколу, Мельник у змові з сільським головою Бобриці Олександром Королем організував незаконну вирубку частини лісосмуги навпроти земельної ділянки Гладчука з метою повністю охопити всю земельну ділянку, частину якої раніше затуляли дерева, незаконним стеженням за редактором sprotiv.org через відеокамеру. Мельник фактично зізнався у незаконному стеженні, оскільки подавав до суду відеозапис з камери за квітень 2015 року та не зміг пояснити в суді походження цього відеозапису.

Є підстави підозрювати, що і телефон Гладчука також незаконно прослуховується через постійну критику міністра МВС Авакова на сторінках часопису sprotiv.org.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-04-2016 21:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100