28.03.2024 10:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На нардепа з БПП Олексія Гончаренка завели справу за посягання на цілісність України. Документ

Goncharenko Oleksyi3

Генеральна прокуратура порушила кримінальне провадження стосовно депутата («Блок Петра Порошенка») Олексія Гончаренка за фактом замаху на територіальну цілісність і недоторканність України. Провадження було розпочато за зверненням нардепа Ігора Мосійчука.

Про це в суботу, 4 червня 2016 року, заявив депутат (Радикальна партія) Анрій Лозовий, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«На народного депутата від БПП, відомого одеського сепаратиста Олексія Гончаренка відкрили кримінальне провадження по статті 110 кримінального кодексу України – посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, а також статті 161 – порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, належності і їх ставлення до релігії», – повідомив пан Лозовий у своєму Фейсбуці.

За його словами, Ігор Мосійчук підкріпив своє звернення в ГПУ якісною доказовою базою, яка свідчить «про просування Гончаренком ідей «русского мира» в Одесі, зустрічі з кураторами з ФСБ і підривну антиукраїнську діяльність в цілому».

Goncharenko-Oleksyi-criminal1

Нагадаємо, Олексій Гончаренко був обраний народним депутатом за списками «Блоку Петра Порошенка», куди він був включений під №40.

Раніше Олексій Гончаренко обіймав посаду голови Одеської обласної ради, був членом Партії регіонів і проросійської партії «Союз», яку очолював екс-голова Антимонопольного комітету, колишній мер Одеси і батько Олексія Гончаренка Олексій Костусєв.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-06-2016 19:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100