23.04.2024 20:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пентагон глибоко стурбований раптовою перевіркою боєздатності російських військ

rus diversant1

 

США висловили стурбованість раптовою перевіркою боєздатності Збройних сил Росії.

Про це повідомляє sprotiv.org.

«Ми бачили повідомлення про те, що російські військові почали «раптові» військові навчання. Розраховуємо, що Росія буде дотримуватись всіх відповідних зобов’язань і обіцянок в рамках існуючих угод з контролю над озброєннями та заходів довіри з тим, щоб забезпечити сусідям відповідні гарантії і прозорість у тому, що стосується розміру і характеру діяльності», – цитує «Спротив» представницю американського відомства Мішель Балданцу.

«Ми залишаємось глибоко стурбованими посиленням насильства на сході України і близькістю цих сил до України, зважаючи на пряму залученість Росії в конфлікт на Донбасі», – пояснила представник Пентагону.

За словами Балданцу, США вважають, що Росія використовувала військові навчання, «щоб приховати розгортання озброєнь в Україні». «Ми неодноразово закликали Росію зробити кроки по скороченню напруженості в цьому регіоні, в тому числі через повну і конструктивну залученість в переговори щодо повного виконання мінських домовленостей», – зазначила представниця Пентагону.

Володимир Путін наказав Міністерству оборони приступити до найбільшої за останні півтора року раптової перевірки боєготовності збройних сил.

Інформація про маневри була доведена до військових аташе з різних країн, проте невдоволення перевіркою все одно висловили в Литві, Польщі і в Україні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-08-2016 9:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100