24.04.2024 09:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Єдиний спосіб завершення війни в Україні – це постачання зброї, — євродепутат Яромир Штетіна

 

zbroya-u-hati1

 

На думку європарламентарія, мінські домовленості від початку є неефективними, повідомляє sprotiv.org.

Єдиний спосіб завершення конфлікту в Україні – це постачання військового озброєння. Про це під час поїздки на Донбас до лінії фронту заявив депутат Європейського парламенту від Чеської республіки Яромир Штетіна.

На його думку, мінські домовленості від початку є неефективними. Також він додав, що проти Росії необхідно посилювати санкції.

Як відомо, Яромир Штетіна обіймає посаду заступника голови комітету з питань безпеки й оборони.

Відзначимо, також голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook додав, що велика — понад 20 осіб — група депутатів Європарламенту повинна була відвідати Курахове, Мар'їнку і Покровськ. Але напередодні їхнього візиту керівництво Європарламенту ухвалило рішення обмежити офіційну програму тільки Києвом і не рекомендувало європейським депутатам через мотиви безпеки відвідувати прифронтову Донецьку область.

«Дивна картинка: вибори для українських громадян на окупованій території проводити можна, але наближатися європейським парламентаріям до цієї території не рекомендують. Якісь вже дуже подвійні стандарти. Тим більше хочу щиро подякувати пані Хармс, панам Штетині та Боні, які всупереч рекомендаціям таки поїхали в прифронтову зону», — додав він.

За його словами, Хармс ще раз акцентувала, що спочатку Росія повинна вивести війська, припинити фінансувати найманців, дозволити Україні відновити повний контроль над усією ділянкою російсько-українського кордону і відновити функціонування органів влади і самоврядування, і тільки тоді можна буде говорити про вибори.

"Вибори тут мають відбутися на умовах України, а не за сценарієм «зелених чоловічків», — підсумував Жебрівський.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-09-2016 10:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100