28.03.2024 20:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Втрати є і більше 6 осіб, боюся, що це кілька десятків, — волотер про бої на Світлодарській дузі. 2 відео

Debalcevo8

Потужний бій, який розпочався ще близько шостої години ранку 18 грудня 2016 року на Світлодарській дузі біля окупованого Дебальцевого на Донбасі. Під вечір обстріли російських окупантів та їх посіпак посилилися, повідомляє sprotiv.org.

Бій у зоні АТО на Світлодарській дузі виглядав як чітко спланований наступ на позиції ЗСУ.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер, координатор проекту «Стоп терор» Семен Кабакаєв.

«Ситуація на Світлодарській дузі трохи прояснилася. Точних даних про втрати немає, штаб дав не повну інформацію, втрати є і більше 6 осіб, боюся, що це кілька десятків», — йдеться у його повідомленні.

«Вогняний шквал був, як у 2014—2015 роках. Прорив, який вони влаштували, зовсім не схожий на провокацію, це був чітко спланований план наступу», — зазначив волонтер.

Крім того, на позиціях була підігнана бронетехніка супротивника, яку він приготував для атаки, намагаючись прикритися арт вогнем, були здійснені спроби прориву, які провалилися.

За розвідувальною інформацією стало відомо, що підрозділи 7-ої бригади бойовиків підтримувалися кадровими військовими РФ.

Раніше в штабі АТО повідомляли, що під час атаки бойовиків на Світлодарській дузі у неділю п'ятеро українських військових загинули, шестеро поранені.

У мережі з'явилося відео бою у районі Світлодарської дуги. Відео опублікував на своїй сторінці у Facebook депутат Андрій Лозовий.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-12-2016 12:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100