16.04.2024 16:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Протягом останнього місяця кнопкодави голосували “за сусіда” понад 40 разів

Народні депутати не припиняють дивувати. Незважаючи на те, що громадські активісти регулярно фіксують факти використання чужих карток у сесійній залі й оприлюднюють список “кнопкодавів”, парламентарі не відмовляються від цієї ганебної практики, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За даними Громадського руху “Чесно”, протягом червня народні обранці порушили правило персонального голосування 41 раз! Таким чином, вони більш ніж удвічі перевищили свій попередній антирекорд, встановлений у березні — тоді було зафіксовано 19 випадків кнопкодавства”. Загалом, у червні “прославилися” 24 парламентарі: восьмеро — з групи «Відродження”, шестеро — з фракції “Опозиційного блоку”, п'ятеро — з “Народного фронту”, четверо — з Блоку Петра Порошенка і один — з групи “Воля народу”.

Найчастіше в червні голосувала замість колег депутатка-»фронтовичка" Ірина Єфремова з регламентного комітету. Що цікаво, саме цей комітет повинен стежити за дотриманням регламенту Верховної Ради. Водночас екс-регіонал Антон Яценко із “Відродження” залишається лідером загального рейтингу “кнопкодавів”. Руху “Чесно” вдалося ідентифікувати 16 таких випадків від початку його каденції. У червні цей народний обранець щонайменше двічі проголосував на чотирьох місцях одночасно.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-07-2017 22:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100