19.03.2024 11:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вова-гексоген, — названо ім'я замовника замаху на Мосійчука

 

Народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що замовники теракту, в результаті якого він і ще троє людей отримали поранення, а його охоронець загинув, сидять у Москві. Про це повідомляє sprotiv.org.

Про це йдеться у заяві депутата, опублікованій в facebook.

«Я вважаю, що замовники сидять у Москві. Виконавці — київські. Не виключено, що агентура серед патріотичного середовища. Це перший замах на державного діяча такого рівня в Україні», — заявив Мосійчук.

Він також додав, що вижив завдяки своєму охоронцю і пообіцяв підтримку його родині. У загиблого залишилася 4-річна дочка.

«Живим я залишився тільки завдяки моєму загиблому охоронцю Руслану. Він колишній беркутівець, що в 2013 стояв по іншу сторону барикад. А вчора він загинув рятуючи мене — націоналіста. Життя не чорно-біле. Щоб перемогти ми повинні це усвідомити», — йдеться у заяві.

Щодо свого стану депутат повідомив, що операція пройшла успішно.

«Вражена права сторона — з того боку, де був вибух. Операція пройшла успішно», — повідомив Мосійчук.

Вечері 25 жовтня 2017 року на народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука невідомі скоїли замах. Він отримав поранення і наразі перебуває у лікарні.

У МВС підтвердили, що на місці трагедії постраждало п‘ятеро осіб. Серед яких народний депутат Ігор Мосійчук. Охоронець депутата, 30-річний працівник поліції полку особливого призначення, загинув від отриманих поранень. Загинув також ще один випадковий перехожий.

Постраждалий від вибуху політтехнолог Віталій Бала знаходиться в дуже важкому стані.

Замах на народного депутата пов'язаний з його професійною діяльністю, заявив глава фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко.

За попередньою інформацією, вибухівку для замаху на народного депутата Мосійчука заклали не у автівку, а у мотоцикл, що стояв поруч.

Вибух кваліфіковано як теракт.

У травні 2016 року Верховний суд України визнав незаконним зняття Верховною Радою недоторканності з народного депутата Ігоря Мосійчука.

Влітку 2017 року генпрокурор-колаборант Юрій Луценко повідомив, що генпрокуратура перевіряє нові факти у справі нардепа від «Радикальної партії» та підготує нове подання до осені.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-10-2017 10:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100