29.03.2024 03:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

СБУ повинна прозвітувати про обставини убивства «Лісника». Депутатське звернення Ігоря Мосійчука. Документ


Приховування інформації про спецоперацію СБУ “Альфа” може призвести до народного вибуху, переконаний справді народний обранець, повідомляє sprotiv.org.

Ігор Мосійчук направив голові СБУ Василю Грицаку депутатське звернення щоб дізнатись чи дійсно “Альфа” ліквідувала “Лісника” і якими були обставини його загибелі посиланням. Про це він розповів на своїй сторінці фейсбуці.

 

За словами Ігоря Мосійчука, в ту ніч у столиці СБУ затримали дві ДРГ не пов’язані між собою, і одна з них це група “Лісника”, а інша дійсно складається з громадян Російської Федерації.

Так як звістка про смерть “Лісника” (Олега Мужчиля) стала вибухом у інформаційному просторі, щоб уникнути непередбачуваних наслідків, які можуть виникнути у результаті приховування правдивої інформації СБУ, або перекручуванні інформації у ЗМІ, Ігор Мосійчук як народний депутат України вже з самого ранку направив депутатське звернення до голови СБУ Василя Грицака, щоб той надав якнайшвидше інформацію про обставини затримання в столиці ДРГ та можливу загибель при цьому затримані Олега Мужчіля (позивний “Лісник”).

Парламентар сподівається якнайшвидше отримати відповідь, адже від цього залежить стабільність та суспільно-політична ситуація в країні.

До речі, вбитий СБУ Олег Мужчиль нагороджений за оборону рідної держави.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-12-2015 19:15 | Кількість переглядів 2679 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100