24.04.2024 18:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Американська розвідка прогнозує агресивні дії путіна щодо України

 

Президент Російської Федерації Володимир Путін готовий продовжувати агресивну політику щодо України, проте йому можуть перешкодити США, якщо займуть більш жорстку позицію.

Про це йдеться в матеріалі приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, який є в розпорядженні Національного бюро розслідувань України.

Так, на зовнішньому фронті у Путіна також є ряд варіантів дій.

За словами аналітиків, Росія виробляла здатність послаблювати або активізувати свої операції в Україні і Сирії, а також при необхідності використовувати важелі в Північній Кореї, Афганістані та інших країнах.

«Дії Путіна будуть залежати від того, чи вирішать США зайняти більш жорстку позицію щодо Росії — через санкції або нарощування озброєнь — або чинитимуть менший тиск, ніж зараз. Якщо США оберуть колишній курс, Росія може продовжувати робити шкоду в регіонах, що становлять стратегічний інтерес для Вашингтона. Але якщо США зменшать обороти, Москва може почати більше співпрацювати і демонструвати більш конструктивну позицію в переговорах із Заходом», — заявили в Stratfor.

У той де час розвідники відзначають, що довгий перелік невідкладних проблем, які стоять перед Росією — включаючи економічний застій, посилення напруженості у відносинах із Заходом, конфлікти в кремлівських колах і активні протестні рухи — стане для президента РФ страхітливим викликом.

«Його стратегія у вирішенні цих проблем буде мати велике значення для визначення не тільки його терміну, а й ще багатьох десятиліть у Росії», — підсумували в Stratfor.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-05-2018 17:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100